ujjaszuleteslogo HOMOKTÖVIS:
(HIPPOPHAE RHAMNOIDES)
"A tibeti medicína kincse"
homoktovislogo
 
hirek termekeink cegunkrol cikkek kapcsolatbalfelsosarok jobbfelsosarok
 

Cégünkről

 

Dr. Fitokup Ipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A homoktövis termékek első magyarországi gyártója és forgalmazója

Főbb tevékenységei:
  • K+F, innováció
  • "újjászületés" védjegyű gyógyhatású élelmiszerek és paramedicinák gyártása (speciálisan Homoktövis termékek)
  • kis-és nagykereskedelem
  • export-import
  • rendezvényszervezés

"E hónapban ünneplik a DR FITOKUP Kft. alapító tulajdonosai: dr. Dörnyei József professzor, a kémiai tudományok kandidátusa és legközelebbi munkatársa, felesége: dr Dörnyei Józsefné, mérnök cégük huszadik születésnapját.
Kattintson ide a nagyobb képért Mindketten két évtized élelmiszer-ipari termelési és kutatás-fejlesztési munka után munkahelyük megszűnését követően kezdték el vállalkozásukat. Százezer forinttal, és egy termékkel, a "Hömöktövis húsolajjal" indultak, ami nagyon sikeres lett. A korábban megszerzeett nemzetközi tapasztalataikat csak megerősítették a saját fejlesztésű technológiával, nemesített homoktövisből előállított nagyon jó készítmény hazai fogyasztói, s a termék népszerűsége azóta sem csökken.

"ÚJJÁSZÜLETÉS"-ábrás végjeggyel rendelkezik és emelkedik ki azóta a piacon megjelent utánzó termékek sorából. A cég fokozatosan fejlődött. Jött az egyik termék a másik után, saját K+F-ben. Egyszer a "bokros-csomag" miatt majdnem csődbe jutottak, akkor a német export volt a megmentő. Eleinte bérelt üzemépületben voltak, ma már kilenc éve saját üzeük van, amelyet hogy építette meg, hogy megfeleljen az EU-követelményeknek is. Jelenleg már 50-féle terméket gyártanak saját forgalmazásra - ebből kb. egy tucatot homoktövisből -, és másik két tucat étrend-kiegészítőt készítenek "fogyasztói prevenciós kluboknak". A nemesített homoktövist részben Szabolcs-Szatmár megyében, részben az Altaj-hegységben termelik. Kezdetben nagyon nehéz volt hitelhez jutniuk a vállakozáshoz, ma már a bankok ajánlkoznak nekik, ha kell, ha nem...

A riporter kérdésére, hogy érdemes-e ilyen sokat dolgozni, a professzor úr válasza: "Az motivál, hogy annyira boldog vagyok, mikor személyes találkozások és visszajelzések megerősítik termékeink egészségvédő és -helyreállító hatását. Saját édesapámnak 53 éves korában három infarktusa és két tüdőembóliája volt. Húsz éve szorgalmasan fogyasztja termékeinket - főleg a Homoktövis húsolajat és a FLAVONAX 100 PLUSZ multiplex antioxidáns étrend-kiegészítőnket - most 90 éves, és érrendszere jobb állapotban van, mint a korabelieké, szellemileg és viszonylag testileg is fitt.

Túlélte kezelőorvosait, gyógyszereit a szükséges minimumra tudták csökkenteni.
Hasonló példák százai, ezrei bizonyítják számomra termékeink fontosságát, úgy gerontológiai-prevenciós, mint sok más jellegű dokumentált hatás szempontjából. Büszke vagyok rá, hogy gyógytermékek és étrend-kiegészítők egész sorát jó ÁR/ÉRTÉK mutatóval fejlesztettük ki, melyek hosszú ideje sikeresek a magyar és a külföldi fogyasztók körében. A stafétabotot remélem gyermekeim átveszik! A nagyobbik lányunk működteti az internetes vonalat és a Homoktövis Mintabolt Hálózatot. A kisebbik orvosként támogatja vállalkozásunk. Ő szervezi készítményeink orvosbiológiai és klinikai vizsgálatát, pl. antioxidáns-témakörben." A DR FITOKUP Kft. termékei: "Újjászületés","Fitokorrektor", "Biokorrektor", "Flavonax 100 PLUSZ", "MINUSSZ" védjegyekkel és a gyártó professzor aláírásával kerülnek forgalomba. Külön érdemes kiemelni az utóbbi 6-8 év fejlesztéseként létrehozott, világviszonylatban is új FLAVONAX-termékcsaládot. Fogyasztásukkal egész bensönket "egészségvédő vegyületek zuhanyával mossuk át", esélyt kapunk életünk időtartamának jelentős meghosszabbítására."

[Komplementer medicina 2006/4]


Prof. Dr. Dörnyei József

Ültetvények
ultetvenyek
Bemutatkozás
drdornyei
balalsosarok jobbalsosarokhirek termekeink cegunkrol cikkek kapcsolat
 
2008 © Dr. Fitokup Kft. - Minden jog fenntartva